Categorii
Ultimile comentarii

Ceasuri barbatesti Nautica la super reducere pe Watchsale.ro!

Postat de Watchsale 01.07.2016 0 Comentarii Ceasuri,

Înainte de a vorbi despre oferta de ceasuri Nautica de pe WatchSale.ro, sa facem cunostinta cu acest brand care a avut o dezvoltare fulminanta. 

 

Nautica a fost fondata in 1983, la New York, de catre David Chu, iar initial compania producea exclusiv jachete pentru navigatori, de unde si numele Nautica. Succesul de care s-au bucurat primele colectii de imbracaminte speciala de la Nautica l-a determinat pe fondatorul David Chu (designer de profesie) sa decida foarte repede diversificarea gamei de produse. Iar asa ajungem la momentul in care Nautica intra in business-ul cu ceasuri. Dar nu o face oricum, ci mizand pe o strategie de nisa. La inceput, Nautica a propus pe piata ceasuri dedicate navigatorilor pe mare, ceasuri barbatesti cu design sport si cadrane masive, usor de citit in orice conditii. Pe langa design-ul bazat pe carcase mari si rezistente la apa, Nautica propune si dotarea acestora cu butoane si functii usor accesibile sportivilor. Ceea ce este foarte interesant este ca Nautica a reusit, in ciuda nisei targetate, sa cucereasca si alte categorii de clienti, diametral opuse tintei initiale. Este vorba despre clientii business, care au adoptat rapid noul trend de design al Nautica. Astfel, afacerea companiei americane a crescut rapid, iar in acest moment Nautica se adreseaza unui segment extrem de larg de cumparatori, prezentand publicului inclusiv ceasuri de dama.

 

Ce va recomandam?

Am ales din colectia Nautica pentru astazi modelele BFD 100, cu valente sportive si design modern, pretabil majoritatii genurilor vestimentare, inclusiv business-casual.

 

Ceasul barbatesc Nautica BFD 100 (NAD17502G) este dotat cu mecanism pe Quartz si dispune de o carcasa din otel inoxidabil cu diamentrul de 47mm, iar cadranul este protejat cu sticla din critale minerale. Nautica BFD 100 are curea din cauciuc, iar carcasa este rezistenta la submersie pana la o adancime de 100 metri (10 ATM). Nautica BFD 100 poate fi cumparat acum de pe WatchSale.ro la un pret redus la jumatate - 578 lei, fata de pretul de lista de 1153 lei! Vedeti detalii si comandati acum Nautica BFD 100 pentru a nu rata oferta speciala a WatchSale.ro!

 

Pentru cei mai conservatori, recomandam modelul de ceas barbatesc Nautica NCT 14 (N20115G), realizat integral (carcasa si bratara) din otel inoxidabil. Nautica NCT 14 dispune de o carcasa cu diametru de 44mm, rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri (10 ATM), cu cadran protejat cu geam din cristale minerale. Mecanismul Nautica NCT 14 este pe Quartz. Ceasul barbatesc Nautica NCT 14 (N20115G) poate fi cumparat acum de pe WatchSale.ro cu doar 688 de lei, cu reducere de 50% fata de pretul de lista de 1376 lei!. Vedeti detalii si comandati Nautica NCT 14 de pe WatchSale.ro chiar acum!

Lasa un mesaj

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul Watchsale.ro pe ShopMania