Categorii
Ultimile comentarii

Ceasurile Daniel Wellington - simplitatea in cea mai eleganta forma

Postat de Watchsale 13.06.2016 0 Comentarii Ceasuri,

Daniel Wellington este o companie care exista de doar cinci ani in peisajul orologeriei dar, spre deosebire de alte branduri noi si care mizeaza pe avangardism, DW propune revenirea la design-ul clasic, simplu si atragator. Daniel Wellington este o firma suedeza, fondata in 2011 de catre Filip Tysander, acelasi care a gandit o strategie de brand care vine sa contrazica trendul ce impune noutatea ca element de baza al marketingului de succes. Pentru ca traditionalul, insotit de mici tertipuri in cel mai bun sens (si veti vedea mai departe despre ce vorbim), nu se demodeaza niciodata.

 

Design-ul ceasurilor Daniel Wellington este cat se poate de simplu, de unde si succesul considerabil al acestor accesorii cu preturi acccesibile dar care nu fac rabat de la calitate. Producatorul nu mizeaza doar pe design-ul clasic, ci si pe un detaliu extrem de important si care a cam fost omis de alte companii din industrie, fie ele si nume consacrate, cu sute de ani dde experienta in spate. Bratarile Daniel Wellington sunt de tip "NATO". Ce inseamna asta? Inseamna ca ceasurile DW sunt dedicate cu precadere celor care sufera de diverse afectiuni ale pielii si pentru care purtarea unei bratari metalice sau din piele este echivalentul aparitiei unor alergii (dermatite). Desigur, Daniel Wellington nu comercializeaza doar ceasuri cu bratari NATO, ci si ceasuri cu bratari din piele, insa merita sa punctam atentia companiei pentru o anumita categorie de clienti.

 

Ceasurile Daniel Wellington sunt fabricate in China, iar asta nu este un secret in conditiile in care majoritatea producatorilor de acum, aproape din orice domeniu, apeleaza la forta de munca din aceasta tara. Important este insa ca mecanismul ceasurilor este realizat de catre compania japoneza Miyota, ceea ce inseamna fiabilitate si precizie.

 

Ce ar mai fi de spus despre Daniel Wellington? Ceasurile produse de companie sunt pretabile oricarui cod vestimentar, un avantaj extrem de important daca programul dumneavoastra zilnic este foarte incarcat si divers in acelasi timp.

 

Vedeti pe Watchsale.ro oferta speciala de ceasuri de barbati marca Daniel Wellington si profitati acum de reducerile de pana la 50% pe care vi le punem la dispozitie!

 

Si, pentru ca nu puteam uita de doamne si domnisoare, consultati pe WatchSale.ro si oferta de ceasuri de dama marca Daniel Wellington si profitati de reducerile fantastice, livrare in cel mai scurt timp si posibilitatea de a cumpara in rate avantajoase!

 

Lasa un mesaj

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul Watchsale.ro pe ShopMania