concurs

Punem la bataie 1 SUPER PREMIU:

 

  • Un ceas Fossil de dama sau barbatesc, la alegere!

Cum Procedezi?

 

Pasul 1 Fa-ti un cont pe watchsale.ro si inscrie-te la Newsletter


Pasul 2 Da-ne Like pe Facebook.

 

Regulament:


SECTIUNEA 1. Organizatorul Campaniei


a) Organizatorul Campaniei: ”Concurs ceas Fossil” (denumit în continuare Campanie) este watchsale.ro.

b) Campania se va derula conform prevederilor prezentelor termene si conditi (denumit în continuare „Regulament” ), care este obligatoriu pentru toti participantii.


 
SECTIUNEA 2. Durata desfasurarii Campaniei


Campania se desfasoara in perioada 01.10.2017 - 30.11.2017. Ultima inscriere valida va avea loc pe data de 30.11.2017 23:59:59, ora Romaniei. Tragerea la sorti se va face in data de 01.12.2017 intre 11:00-14:00, iar rezultatele vor fi anuntate public pe 2.12 pana la orele 19:00 pe site-ul watchsale.ro.


SECTIUNEA 3. Drepturi si conditii de participare


a) La aceasta campanie poate participa orice vizitator al site-ului watchsale.ro care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: are domiciliul stabil in Romania, are cetatenie romana, are 18 ani impliniti la data la care s-a inscris in campanie intre 01.10.2017 - 30.11.2017.


b) Participantii eligibili trebuie sa detina un cont legitim pe site-ul www.facebook.com, sa dea "Like" la pagina watchsale.ro de pe Facebook si sa se inscrie in concurs prin crearea unui cont pe site-ul watchsale.ro si sa se inscrie la newsletter.


c) Participantul este responsabil pentru parcurgerea pasilor necesari inscrierii si pentru furnizarea de date corecte de inregistrare(adresa de e-mail, nume), în cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul campaniei, castigatorul va pierde orice drept asupra premiului.


d) Nu pot participa la acest concurs angajati ai watchsale.ro, precum si rudele lor de pana la gradul II.


 
SECTIUNEA 4. Notificari castigator si clauzele premiului
 
a) Tragerea la sorti va fi efectuata de un program software automat. Extragerea va fi efectuata sub supravegherea unei comisii numite in conformitate cu legislatia actuala.


b) Premiul trebuie revendicat in maxim 30 de zile dupa anuntarea publica a castigatorului.


c) Anuntarea castigatorului se va face in data de 02.06.2017 pe site-ul watchsale.ro, in aceasta pagina, cat si pe "WALL-ul" (peretele) paginii watchsale.ro de pe www.facebook.com.


d) Dupa anuntarea castigatorului se va proceda la o autentificare a acestuia dupa adresa de e-mail folosita la crearea contului pe watchsale.ro si contul de facebook folosit.


e) In cazul in care autentificarea castigatorului nu este posibila, sau castigatorul nu indeplineste conditiile de eligibilitate, castigatorul se va desemna printr-o noua tragere la sorti.


f) Numele castigatorului va fi anuntat pe Wall-ul paginii de Facebook a organizatorului.


g) Castigatorul va trebui sa furnizeze organizatorului urmatoarele informatii: nume, prenume, CNP, adresa de e-mail, numarul de telefon.


h) Castigatorul nu poate ceda premiul unei terte persoane.


i) Castigatorul nu are dreptul sa ceara schimbarea valorii premiului in bani sau in alte bunuri.


j) Prin inscrierea in aceasta campanie toti participantii isi dau acceptul, fara alte pretentii materiale sau de orice alta natura, ca in cazul in care castiga premiul sa le fie folosit numele in popularizarea campaniei si in toate anunturile publice legate de aceasta campanie.

 


SECTIUNEA 5. Clauze finale


a) Participarea la acesta campanie implica cunoasterea si acceptarea tuturor conditiilor mentionate , cat si eventuale decizii ulterioare privind desfasurarea campaniei luate de catre organizator si anuntate în timp util, care nu sunt mentionate in acest regulament.


b) Regulamentul Campaniei este disponibil gratuit pe site-ul watchsale.ro

 


SECTIUNEA 6. Confidentialitatea informatiilor


Prelucrarea datelor personale si folosirea lor se va face in acord si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare.


watchsale.ro, in calitate de organizator al acestei campanii, isi asuma responsabilitatea pastrarii caracterului confidential al informatiilor private care sunt furnizate in cadrul acestui concurs. Aceste informatii vor fi folosite in scop de marketing exclusiv de catre watchsale.ro.
Comentariile din pagina watchsale.ro de pe Facebook sunt publice si pot fi folosite in scopuri de promovare pe orice materiale de marketing ale watchsale.ro.
 
*Mai multe informatii puteti sa solicitati in scris prin e-mail la adresa info@watchsale.ro

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul Watchsale.ro pe ShopMania