ClickCease

Despre noi

Watchsale.ro este operat ca un marketplace de Brodex International Srl, CUI RO13388223.

 

Avem reduceri imbatabile la peste 17.000 de produse, ceasuri originale, bijuterii, genti de dama, parfumuri originale, cosmetice si ochelari de soare

 

Suntem importatori directi pentru toate produsele din site cu parteneriate in SUA si UE. Toate produsele noastre vin insotite de certificate de garantie internationala oferita de producator, toate produsele sunt 100% ORIGINALE. Facem tot posibilul sa va oferim preturi excelente, poate chiar cele mai bune din piata, datorita legaturilor pe care le avem cu producatori sau mari distribuitori, cat si datorita practicarii unui adaos comercial decent.

 

Zi de zi oferta noastra este imbunatatita prin adaugarea de noi produse sau branduri. Facem tot posibilul ca stocurile sau disponibilitatea ofertelor noastre sa fie afisate in timp real. 

 

Update-ul stocurilor, disponibilitatea produselor oferite, precum si aparitia de produse noi se face in mod automatizat in fiecare noapte. Din acest motiv, TOATE ofertele noastre sunt valabile 24 de ore. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca in timpul zilei, anumite produse sa sufere modificari in ceea ce priveste disponibilitatea sau pretul produsului. Va rugam sa ne intelegeti in acest sens, se poate intampla ca informatiile prezentate pe site sa nu fie actuale in toate situatiile. Facem tot posibilul sa va punem la dispozitie informatii corecte, dar lucrul cu peste 17.000 de produse nu e foarte simplu si va rugam sa ne intelegeti. 

 

Spor la shopping!

Viziteaza site-ul Watchsale.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo.